Despre Yamato

yamatoYAMATO este un brand specializat in solutii si sisteme de climatizare. Dorinţele clienţilor noştri sunt centrul de interes al afacerii noastre, iar pentru a satisface nevoile tuturor grupurilor tinta ne bazăm pe calitatea superioară a produselor noastre, pe un service competent, dar mai ales pe relaţia puternică de parteneriat cu distribuitorii nostri.

Parteneriatul rezultat va fi solid si mai usor de prelungit, partenerii vor fi mai deschisi in a sprijini, a contribui la consolidarea relatiei, reusind treptat a converti clientii ocazionali in clienti permanenti.

Axarea activitatii pe satisfacerea clientilor constituie cea mai buna promovare pentru solutiile si echipamentele furnizate de Yamato si distribuitorii sai.

Produsele Yamato au fost proiectate avand in vedere trei obiective majore: fiabilitate, durabilitate si rezistenta. Pentru aceasta, aparatele Yamato sunt prevazute cu urmatoarele functii: racire turbo, dezghetare inteligenta, protectie aer rece- incalzire, functionare incalzire-racire, auto-diagnoza, auto-restart, operare-automata, dezumidificare.

In ultimii ani, pe langa cercetarea si dezvoltarea domeniului aerului conditionat, aspectele sociale precum conservarea energiei si protectia mediului au devenit preocupari majore ale brand-ului Yamato abordand dinamic aceste aspecte.

Misiunea noastra

 

Sa ne intarim pozitia de partener fidel si furnizor performant, capabil sa satisfaca nevoile specifice ale clientilor prin produse de inalta calitate la preturi competitive.

O atentie focusata asupra nevoilor partenerilor nostri. Stim ca succesul nostru depinde in mod direct de succesele distribuitorilor nostri. Dandu-ne seama de acest fapt, prioritatea noastra principala este sa raspundem la cat se poate mai multe dintre cerintele lor privind produsele, serviciile suplimentare si performanta tehnica.

Pentru atingerea acestui scop investim toate resursele noastre in realizarea urmatoarelor obiective:

  • orientarea intregii activitati catre satisfacerea clientilor finali;
  • crearea de parteneriate puternice, durabile cu distribuitori si companii de instalare, construite pe loialitate, corectitudine si transparenta reciproca;
  • obtinerea si pastrarea unei imagini excelente in pietele in care activam, cautam sa raspundem cat mai bine la nevoile si tendintele aparute;
  • investire continua in resurse umane
  • implicare in problemele sociale aparute si grija pentru protejarea mediului.